Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Варна- Тутракан което е точно 200км. 13.3 л. бензин
    Alfa Romeo 156 1.8ts 99'

Comment

• е аз в такива теми не участвам
      ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

• хахах ахахах а ....
        ГРУБ СИИиии !!!
        http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• При мене 10/100 градско (почти без да спирам климатика, от април съм с нея) и около 7,5/100 извънградско (понатоварена, пак с климатик).

ЕКО-то имат различна нафта на различните места...
          Alfa 156 1.9 JTD' 2000

Comment

• хмм... не е ли малко висок този разход ?!?!
            http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• Ами аз о6те немога да я засека така без борд,ама някаде към 7-8 смесено изчислявам нещата,градско 10 и рядко съм карал на климатик,щото и просто от една обикновенна духалка съм много доволен Предната ми кола беше добре с бордови,доста ми помагаше...Алфата я имам от месец и половина,ама ми се струва че и датчикът за бензина подслъгва малко.
              Alfa Di Romele

Comment

• Първоначално публикувано от Valchinov
                Ами аз о6те немога да я засека така без борд,ама някаде към 7-8 смесено изчислявам нещата,градско 10 и рядко съм карал на климатик,щото и просто от една обикновенна духалка съм много доволен Предната ми кола беше добре с бордови,доста ми помагаше...Алфата я имам от месец и половина,ама ми се струва че и датчикът за бензина подслъгва малко.
                Ако е наравно колата -датчикът не лъже. А,каква е колата и какъв е мотора ... !?
                Alfa156 Against All

Comment

• 11-12 градско и 8 извънградско. 10 грубо
                  156 1.8 TS

Comment

• Първоначално публикувано от Violator
                    11-12 градско и 8 извънградско. 10 грубо
                    Понатискаш ли я за този разход или гледаш да икономисваш..... говоря за градския разход !
                    Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

• slav40,колата е 156, 1.6
                      Alfa Di Romele

Comment

• Първоначално публикувано от JACCOMO
                        Първоначално публикувано от Violator
                        11-12 градско и 8 извънградско. 10 грубо
                        Понатискаш ли я за този разход или гледаш да икономисваш..... говоря за градския разход !
                        Извънградско не - карам като баба, но градско по някой път сменям на 4-5000 оборота, просто ме кефи след 3000 оборота как се изстрелва
                        156 1.8 TS

Comment

• Аре и аз да се запиша тук с моя разход.... София Бургас София със всичко включено- фарове халогени клима и пп... 6.9-7/100 при средна скорост 150 км/ч. демек някъде със 120 и някъде със 180-190 км/ч
                          След ремапването на ЕКУ-то от Бобо още не съм я засекъл Зареждам само на Еко и Шел V-power diesel и колата дори не пуши......

Comment

• Re: Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Първоначално публикувано от ferkata
                            Търсих на търсачката но не намерих тема за разхода на алфа 156,та за това пускам тази тема.Интересуваме как харчат другите за да знам дали моита си е ОК.
                            гадско - 9-9,5 л
                            извънградско 8-8,5 л - това е ако я сритваш, и искаш да усетиш тръпката
                            Екшън Мен - Чирпан
                            Алфа Ромео 156 2.0 155 к.

Comment

• имам я от 3-4 дни и съм навъртял около 300км и за сега съм доволен... няколко пъти съдя по стрелката и мисля че не е над 10 в никакъв слъчай но това ще кажа понатам със засичане отгоре догоре!Имам един приятел който работи като оценка качеството на горивата и ми каза така цитирам "Няма да коментирам горивата на бензиостанцийте само ще ти кажа да зареждаш само на ОМВ.Не е най силното гориво но е най качествено за автомобила" Аз обаче не съм доволен от ОМВ от край време днес пак се обедих !
                              Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

• някой да каже за магистралката 180км колко е горил? че нещо ми стана интересно преди няколко дни.....
                                с 1/2 резервоар на излизане от софия е след около 180-200км (до чирпан) светна резервата....!? беше добро каране , мотора ръмжеше около 6000rpm

Comment

Working...
                                X